Bozenik: ''Heel dankbaar dat ik met Robin mag samenwerken''

Bozenik: ''Heel dankbaar dat ik met Robin mag samenwerken''

Robert Bozenik was in de oefenwedstrijd tegen Sparta een van de lichtpuntjes aan de zijde van Feyenoord. De spits was in de beginfase van de wedstrijd tegen Sparta goed voor twee doelpunten en in beide gevallen was duidelijk te zien hoe scherp hij voor de goal is. "Het was een goede middag."

"De eerste trainingen waren zwaar. We trainen heel hard. Ik denk dat iedereen na lange tijd weer heeft kunnen genieten van deze wedstrijd. We winnen met 3-0 en dat is belangrijk", zo vertelt Bozenik aan RTV Rijnmond. Zijn tweede doelpunt was mede te danken aan Robin van Persie. "Een oefening die we ook tijdens de training deden, probeerde ik vandaag uit. Dat was meteen succesvol."

"Ik ben heel dankbaar dat ik met Robin mag samenwerken. Hij is een legende en hij is heel goed voor mij. We praten heel veel over mijn kansen en mijn positie. We hebben het dan ook gehad over situaties zoals bij mijn tweede doelpunt. Iedereen dacht dat ik van afstand zou schieten, maar ik wachtte en veranderde mijn positie."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties