Bozenik: ''Heel dankbaar dat ik met Robin mag samenwerken''

zondag 9 augustus 2020 17:21 47.610 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Robert Bozenik was in de oefenwedstrijd tegen Sparta een van de lichtpuntjes aan de zijde van Feyenoord. De spits was in de beginfase van de wedstrijd tegen Sparta goed voor twee doelpunten en in beide gevallen was duidelijk te zien hoe scherp hij voor de goal is. "Het was een goede middag."

"De eerste trainingen waren zwaar. We trainen heel hard. Ik denk dat iedereen na lange tijd weer heeft kunnen genieten van deze wedstrijd. We winnen met 3-0 en dat is belangrijk", zo vertelt Bozenik aan RTV Rijnmond. Zijn tweede doelpunt was mede te danken aan Robin van Persie. "Een oefening die we ook tijdens de training deden, probeerde ik vandaag uit. Dat was meteen succesvol."

"Ik ben heel dankbaar dat ik met Robin mag samenwerken. Hij is een legende en hij is heel goed voor mij. We praten heel veel over mijn kansen en mijn positie. We hebben het dan ook gehad over situaties zoals bij mijn tweede doelpunt. Iedereen dacht dat ik van afstand zou schieten, maar ik wachtte en veranderde mijn positie."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 842 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved