Advocaat: ''Dat zeg ik niet om mezelf in te dekken''

zondag 9 augustus 2020 14:29 45.215 keer bekeken 37 reacties Pro Shots

Ook Dick Advocaat is tevreden met de huidige selectie van Feyenoord. De trainer kan al vroeg beschikken over een nagenoeg volledige groep. Ook de aanwinsten Mark Diemers en Bryan Linssen kunnen direct aansluiten. De trainer blijft wel hopen op meer om het Ajax en PSV dit seizoen echt lastig te kunnen maken.

''Ik hoop nog steeds dat we er één of twee spelers bij kunnen krijgen. Als iedereen fit blijft is het geen probleem, dan hebben we een selectie waar iedereen rekening mee moet houden'', vertelt Advocaat in gesprek met FOX Sports. ''Maar als er iets gebeurt met spelers, dan moeten we zien of we dat op kunnen vangen. Er zijn toch elf spelers weggegaan, met internationals erbij. En dat zeg ik niet om mezelf in te dekken."

Advocaat is van mening dat de Rotterdammers nog een stap moeten maken om het PSV en Ajax lastig te maken. "Feyenoord heeft er alles aan gedaan om de selectie bij elkaar te houden, dat was al moeilijk. We zitten natuurlijk in een heel andere vijver te vissen dan Ajax en PSV. Maar wil je echt die stap maken, dan zal er iets meer moeten gebeuren. Of dat kan, betwijfel ik."

Gerelateerd nieuws
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75059 leden - Op dit moment zijn 109 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved