Linssen: ''Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch''

Linssen: ''Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch''

Bij Feyenoord zijn nog geen corona gevallen geconstateerd. Bij aartsrivaal Ajax, die veel vaker test dan Feyenoord, zijn inmiddels dertien mensen gevonden, die zonder ernstige klachten, het coronavirus onder de leden hebben gehad. Bryan Linssen schrok wel van dat nieuws. "Maar als je eenmaal op dat veld staat voel je geen angst. Dan wil je maar één ding: lekker voetballen."

De training werd door meer dan duizend supporters bijgewoond, toch hing er een rare sfeer in De Kuip. "Het is apart, ja. Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch. Anderzijds: ook als er straks maar zevenduizend supporters zitten, zullen ze goed te horen zijn. Dat merk je ook wanneer Feyenoord een uitwedstrijd speelt. Ook al zijn de supporters met weinig; in elk stadion hoor je ze er bovenuit”, aldus Linssen in het Algemeen Dagblad.

Over Kuip-vrees maakt de aanvaller zich geen zorgen. "Welnee. Ik ben niet het type dat snel ergens van onder de indruk is. Ik vind het alleen maar mooi, voetballen in De Kuip. Ik wil me heel graag laten zien. Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg. Ik krijg er energie van.” Het viel Linssen ook op dat zo nu en dan het hand in hand, tegen de coronaregels in, ingezet werd. "Voetbal is een emotiesport. Als ik thuis op de bank zit kan ik ook niet negentig minuten aan een stuk mijn mond houden, hoor."

Lees meer over
De Kuip Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties