Bijlow ontbreekt op eerste openbare training

woensdag 5 augustus 2020 11:00 69.555 keer bekeken 453 reacties FR12.nl

Feyenoord heeft vandaag voor de eerste keer voor publiek getraind in De Kuip. De selectie verscheen om 11:00 uur in De Kuip. Er waren ruim duizend supporters aanwezig om Dick Advcoaat en zijn mannen aan het werk te zien.

Justin Bijlow ontbrak vandaag in De Kuip vanwege een lichte blessure. De doelman wordt snel terug verwacht. Luis Sinisterra en Christian Conteh trainden ook niet mee. Net als aanvoerder Steven Berghuis, die altijd nog aan het herstellen is van zijn infectie aan de luchtwegen.

Nadat eerder Onder 21-spelers Ian Smeulers en Ramon Hendriks al meetrainden met de eerste selectie, was het woensdag de beurt aan hun ploeggenoot Jordy Wehrmann.

Het was voor de supporters voor het eerst dat ze de aanwinsten Bryan Linssen en Mark Diemers aan het werk konden zien. Feyenoord neemt het zondag in De Kuip op tegen Sparta Rotterdam. Berghuis gaat geen minunten maken en Bijlow is nog onzeker.

Gerelateerd nieuws
453 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 157 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73945 leden - Op dit moment zijn 568 mensen actief, waarvan 170 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved