Bijlow ontbreekt op eerste openbare training

Bijlow ontbreekt op eerste openbare training

Feyenoord heeft vandaag voor de eerste keer voor publiek getraind in De Kuip. De selectie verscheen om 11:00 uur in De Kuip. Er waren ruim duizend supporters aanwezig om Dick Advcoaat en zijn mannen aan het werk te zien.

Justin Bijlow ontbrak vandaag in De Kuip vanwege een lichte blessure. De doelman wordt snel terug verwacht. Luis Sinisterra en Christian Conteh trainden ook niet mee. Net als aanvoerder Steven Berghuis, die altijd nog aan het herstellen is van zijn infectie aan de luchtwegen.

Nadat eerder Onder 21-spelers Ian Smeulers en Ramon Hendriks al meetrainden met de eerste selectie, was het woensdag de beurt aan hun ploeggenoot Jordy Wehrmann.

Het was voor de supporters voor het eerst dat ze de aanwinsten Bryan Linssen en Mark Diemers aan het werk konden zien. Feyenoord neemt het zondag in De Kuip op tegen Sparta Rotterdam. Berghuis gaat geen minunten maken en Bijlow is nog onzeker.

[dumpitem=18977]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Jordy Wehrmann Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Ramon Hendriks Bryan Linssen Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties