Gezinsleden en jongeren mogen (toch) bij elkaar zitten

Gezinsleden en jongeren mogen (toch) bij elkaar zitten

Feyenoord speelt zondag 9 augustus de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, in de eigen Kuip tegen Sparta Rotterdam (aanvang 14:30 uur). Er is zondag bij de Rotterdamse derby plek voor maximaal 7.000 supporters. De wedstrijd geldt als een eerste belangrijke testcase voor supporters en club voor het nieuwe seizoen waar corona-maatregelen de norm bepalen.

Feyenoord volgt daarin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat bezoekers uit één huishouden op de tribune gewoon bij elkaar kunnen zitten. Hetzelfde geldt voor kinderen onder de 18 jaar. Oorspronkelijk was 1,5 meter afstand overal en voor iedereen uit veiligheidsoverwegingen de norm in het stadion, maar op basis van structureel overleg met onder meer de gemeente en de veiligheidsregio is inmiddels besloten dat de door de club beoogde extra maatregelen niet noodzakelijk zijn.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties