#TT | Senesi ook op de radar van Leeds United

#TT | Senesi ook op de radar van Leeds United

Marcos Senesi blijft op de radar staan van diverse buitenlandse clubs. Ook Leeds United heeft belangstelling voor de 23-jarige verdediger van Feyenoord. De Engelse club is gepromoveerd naar de Premier League en is van plan om flink te investeren in de selectie om aankomend seizoen niet direct weer te degraderen.

Volgens journalist Martin Flores van Radio Continental is trainer Marcelo Bielsa van Leeds United gecharmeerd van de Argentijn. Feyenoord heeft al meerdere malen aangeven Senesi niet te hoeven verkopen en alleen wil meewerken wanneer de hoofdprijs betaald gaat worden.

Senesi heeft een contract tot medio 2023 in De Kuip. Technisch directeur Frank Arnesen reageerde eerder het volgende op alle geruchten: "Wij hoeven niet per se te verkopen. Maar je weet dat Feyenoord niet oneindig veel geld heeft dus zullen we aanbiedingen serieus nemen. Maar het is zeker niet noodzakelijk.''

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi Frank Arnesen Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties