''Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Advocaat''

zondag 2 augustus 2020 10:56 87.405 keer bekeken 342 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de belangrijkste spelers van afgelopen seizoen weten te behouden. Ook de contracten van Eric Botteghin, Leroy Fer en Orkun Kökçü zijn verlengd. Ook werden onder meer Bryan Linssen en Mark Diemers aan de selectie toegevoegd. Oud-voetballers Keje Molenaar en Gerard van der Lem verwachten een mooi seizoen voor de Rotterdammers.

"Het belangrijkste is dat ze de selectie bij elkaar hebben gehouden. Als corona er niet tussendoor was gekomen, had ik het nog maar moeten zien vorig seizoen'', vertelt Molenaar in NH Sportcafé. ''Ze waren goed bezig. En ze hebben zich nu met Bryan Linssen versterkt en Mark Diemers vind ik ook geen verkeerde. Ik denk dat Feyenoord op de goede weg is. Ik zeg: Feyenoord één of twee."

Van der Lem is ook te spreken over aanwinst Bryan Linssen, die transfervrij overkwam van Vitesse: "Ik had hem wel graag bij Ajax gezien. Ik vind het een heel goede speler. Hij speelt vanaf de linkerkant, maar komt altijd voor de goal. Hij scoort makkelijk, met links en rechts. En hij kan goed koppen. Ik vind Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Dick Advocaat."

Gerelateerd nieuws
342 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 90 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74846 leden - Op dit moment zijn 896 mensen actief, waarvan 304 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved