''Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Advocaat''

''Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Advocaat''

Feyenoord heeft de belangrijkste spelers van afgelopen seizoen weten te behouden. Ook de contracten van Eric Botteghin, Leroy Fer en Orkun Kökçü zijn verlengd. Ook werden onder meer Bryan Linssen en Mark Diemers aan de selectie toegevoegd. Oud-voetballers Keje Molenaar en Gerard van der Lem verwachten een mooi seizoen voor de Rotterdammers.

"Het belangrijkste is dat ze de selectie bij elkaar hebben gehouden. Als corona er niet tussendoor was gekomen, had ik het nog maar moeten zien vorig seizoen'', vertelt Molenaar in NH Sportcafé. ''Ze waren goed bezig. En ze hebben zich nu met Bryan Linssen versterkt en Mark Diemers vind ik ook geen verkeerde. Ik denk dat Feyenoord op de goede weg is. Ik zeg: Feyenoord één of twee."

Van der Lem is ook te spreken over aanwinst Bryan Linssen, die transfervrij overkwam van Vitesse: "Ik had hem wel graag bij Ajax gezien. Ik vind het een heel goede speler. Hij speelt vanaf de linkerkant, maar komt altijd voor de goal. Hij scoort makkelijk, met links en rechts. En hij kan goed koppen. Ik vind Feyenoord een serieuze titelkandidaat, zeker met Dick Advocaat."

Lees meer over
Eric Botteghin Vitesse ajax Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties