Feyenoord werkt aan plan 'supporters-aandelen'

zaterdag 1 augustus 2020 19:56 79.855 keer bekeken 387 reacties Pro Shots

Supporters van Feyenoord kunnen mogelijk investeren in het nieuwe stadion van de Rotterdammers. De stadionclub werkt momenteel aan een plan waarmee aanhangers van de club met een relatief klein bedrag kunnen instappen in het mega project Feyenoord City.

Dit valt te lezen in een memo van het Rotterdamse college. De gemeenteraad heeft gisteren een update gekregen over de huidige stand van zaken. ''Er wordt nog gekeken wanneer dit financieringsproduct het beste in de markt gezet kan worden'', schrijft het college. De gemeente investeert 40 miljoen. Ook hebben enkele vermogende Rotterdammers, verenigd in de Vrienden aan de Maas, net als enkele banken al toegezegd te willen meedoen.

De financiering van het project is momenteel nog niet rond, maar ligt nog altijd op schema. Ook de gevolgen van de coronacrisis blijken momenteel minimaal te zijn voor Feyenoord City. In oktober volgt een volgende update over de stand van zaken rondom de financiering van het nieuwe stadion.

Gerelateerd nieuws
387 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 133 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74844 leden - Op dit moment zijn 954 mensen actief, waarvan 297 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved