Feyenoord werkt aan plan 'supporters-aandelen'

Feyenoord werkt aan plan 'supporters-aandelen'

Supporters van Feyenoord kunnen mogelijk investeren in het nieuwe stadion van de Rotterdammers. De stadionclub werkt momenteel aan een plan waarmee aanhangers van de club met een relatief klein bedrag kunnen instappen in het mega project Feyenoord City.

Dit valt te lezen in een memo van het Rotterdamse college. De gemeenteraad heeft gisteren een update gekregen over de huidige stand van zaken. ''Er wordt nog gekeken wanneer dit financieringsproduct het beste in de markt gezet kan worden'', schrijft het college. De gemeente investeert 40 miljoen. Ook hebben enkele vermogende Rotterdammers, verenigd in de Vrienden aan de Maas, net als enkele banken al toegezegd te willen meedoen.

De financiering van het project is momenteel nog niet rond, maar ligt nog altijd op schema. Ook de gevolgen van de coronacrisis blijken momenteel minimaal te zijn voor Feyenoord City. In oktober volgt een volgende update over de stand van zaken rondom de financiering van het nieuwe stadion.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties