Derksen levert deel salaris in en steunt 'Support Casper'

Derksen levert deel salaris in en steunt 'Support Casper'

Johan Derksen gaat de helft van zijn salaris doneren aan onder meer de clubarts van Feyenoord. Casper van Eijk is sinds 2015 actief met de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker en heeft al diverse doorbraken bereikt. Support Casper financiert onderzoeken naar behandelingen van alvleesklierkanker en kan nu rekenen op de steun van de analist. De analist van Veronica Inside doet dit na een gesprek met Talpa-baas John de Mol.

De heren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben na een pittig gesprek met Talpa-baas John de Mol te horen gekregen dat stoppen met het voetbalpraatprogramma Veronica Inside geen optie is. De Mol heeft vanmorgen ingegrepen in het conflict dat is ontstaan tussen de drie analisten en aangegeven dat ze hun contract gewoon moeten uitdienen.

''Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie , ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus'', vertelt Derksen in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijk.''

Lees meer over
Johan Derksen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties