Zomerterras geeft Stadion Feijenoord N.V. ademruimte

vrijdag 31 juli 2020 06:00 57.380 keer bekeken 144 reacties Pro Shots

De coronacrisis heeft Stadion Feijenoord N.V. minder hard geraakt dan vooraf werd gedacht. De Kuip heeft in april een beroep gedaan op de NOW-regeling van het rijk en ook zijn er sinds het uitbreken van het virus direct bezuinigingsmaatregelen genomen om de crisis te kunnen overleven.

Stadion Feijenoord N.V. heeft daarnaast eind mei een formeel verzoek tot liquiditeitssteun ingediend bij de gemeente omdat de toekomst er op dat moment niet rooskleurig uitzag. Door versoepeling van de maatregelen was het weer mogelijk om inkomsten te genereren en dat heeft een positief effect gehad.

De directie van De Kuip heeft inmiddels formeel laten weten dat de behandeling van de steunaanvraag kan worden opgeschort, mede vanwege het grote succes van het Zomerterras. Al maandenlang loopt het terras, dat ingericht is op Vak X, storm qua reserveringen en zijn er op korte termijn amper plaatsen beschikbaar voor de mensen die ook gebruik willen maken van het Zomerterras.

Gerelateerd nieuws
144 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73546 leden - Op dit moment zijn 898 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved