'Feyenoord hoopt vandaag papierwerk Conteh af te ronden'

'Feyenoord hoopt vandaag papierwerk Conteh af te ronden'

Christian Conteh heeft de afgelopen periode nog niet kunnen meetrainen met de selectie van Feyenoord. De aanwinst van de Rotterdammers werkt een individueel programma af omdat hij nog niet beschikt over de juiste papieren.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Conteh, die overkwam voor een bedrag rond de 400.000 euro van FC Sankt Pauli, is mogelijk vandaag officieel speelgerechtigd. Daarna kan de 20-jarige van Duits-Ghanese afkomst aansluiten bij de ploeg van Dick Advocaat. Conteh heeft een contract getekend in Rotterdam tot medio 2024.

Feyenoord gaat Conteh rustig brengen en heeft een traject zoals dat van Luis Sinisterra in gedachten. ''We houden Conteh al een tijdje in de gaten,'' zo vertelde Frank Arnesen tijdens zijn presentatie. ''Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen.''

[readmore=54399]

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties