KNVB: Feyenoord hoeft spelers nog niet verplicht te testen

dinsdag 28 juli 2020 11:14 40.265 keer bekeken 273 reacties Pro Shots

Gisteren werd bekend dat Feyenoord de spelers en medewerkers van de club voorlopig niet gaat testen op het coronavirus. De Rotterdammers gaan alleen testen wanneer iemand aangeeft klachten te hebben. Hiermee wijkt de stadionclub af van het protocol van de KNVB.

De voetbalbond neemt het Feyenoord niet kwalijk. "Zo lang ze dat maar vanaf twee weken voor aanvang van de competitie doen. We hebben daarvoor gekozen omdat we de voortgang van de competitie willen waarborgen. Als je dan positief wordt bevonden en in quarantaine moet, dan hoef je de start niet te missen'', vertelt een woordvoerder in gesprek met NUsport.nl.

Feyenoord laat zich adviseren door clubarts Casper van Eijck, zo liet Advocaat gisteren weten. "Onze dokter zit heel dicht bij het Erasmus MC en bij de virologen van Nederland. Hij zegt dat wij pas getest worden bij de wedstrijden, maar alleen als wij aangeven iets te voelen. Hij zegt dat het anders geen zin heeft om een test te doen."

Gerelateerd nieuws
273 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74184 leden - Op dit moment zijn 971 mensen actief, waarvan 355 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved