Linssen: ''Ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben''

maandag 27 juli 2020 19:42 43.125 keer bekeken 92 reacties Pro Shots

Bryan Linssen heeft vandaag zijn eerste meters gemaakt op het trainingsveld met zijn nieuwe ploeggenoten. De 29-jarige aanvaller kwam transfervrij over van Vitesse en gaat aankomend seizoen spelen met rugnummer 11. Linssen maakte op trainingscomplex 1908 een gretige en fitte indruk.

"Lekkere eerste training gehad, teamgenoten leren kennen. Gewoon leuk, gewoon goed, lekker om weer op het veld te staan'', vertelt Linssen in gesprek met Feyenoord TV. De aanvaller bereidt zich voor op zijn eigen manier. ''Gewoon normaal, ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben. Gewoon een simpele Nederlander, niks geks."

De aanwinst is goed ontvangen door de groep. "Ik ben meestal vrij vroeg op de club en dan komen de jongens binnendruppelen. Dan stel je je even voor middels een boks, wat je tegenwoordig doet. De meesten ken ik wel, ik heb er al heel vaak tegen gespeeld. Het is meer van: hoe is het, welkom."

''Als je heel lang geen partijspel hebt kunnen doen, dan is het gewoon lekker dat je dat weer kan doen. Dat heb ik wel gemist'', vertelt Linssen in gesprek met Feyenoord TV. De aanwinst ging direct aan de slag met Ridgeciano Haps. ''Ik loop nu al wat jaartjes mee en het is misschien ook wel normaal voor mij geworden dat je elkaar probeert te helpen. Dat heb je nodig in de wedstrijd, dat je elkaar goed aanvoelt.''

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 845 mensen actief, waarvan 219 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved