Linssen: ''Ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben''

Linssen: ''Ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben''

Bryan Linssen heeft vandaag zijn eerste meters gemaakt op het trainingsveld met zijn nieuwe ploeggenoten. De 29-jarige aanvaller kwam transfervrij over van Vitesse en gaat aankomend seizoen spelen met rugnummer 11. Linssen maakte op trainingscomplex 1908 een gretige en fitte indruk.

"Lekkere eerste training gehad, teamgenoten leren kennen. Gewoon leuk, gewoon goed, lekker om weer op het veld te staan'', vertelt Linssen in gesprek met Feyenoord TV. De aanvaller bereidt zich voor op zijn eigen manier. ''Gewoon normaal, ik denk dat ik altijd wel hetzelfde ben. Gewoon een simpele Nederlander, niks geks."

De aanwinst is goed ontvangen door de groep. "Ik ben meestal vrij vroeg op de club en dan komen de jongens binnendruppelen. Dan stel je je even voor middels een boks, wat je tegenwoordig doet. De meesten ken ik wel, ik heb er al heel vaak tegen gespeeld. Het is meer van: hoe is het, welkom."

''Als je heel lang geen partijspel hebt kunnen doen, dan is het gewoon lekker dat je dat weer kan doen. Dat heb ik wel gemist'', vertelt Linssen in gesprek met Feyenoord TV. De aanwinst ging direct aan de slag met Ridgeciano Haps. ''Ik loop nu al wat jaartjes mee en het is misschien ook wel normaal voor mij geworden dat je elkaar probeert te helpen. Dat heb je nodig in de wedstrijd, dat je elkaar goed aanvoelt.''

Lees meer over
Ridgeciano Haps Vitesse Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties