Botteghin: ''Kunnen succes boeken met Feyenoord''

Botteghin: ''Kunnen succes boeken met Feyenoord''

Eric Botteghin heeft vorige week toch nog een contract getekend bij Feyenoord. De verdediger ziet mogelijkheden bij de Rotterdammers voor aankomend seizoen en kan niet wachten om weer te starten.

''Het voelt goed, ik speel hier al vijf jaar. Het geeft mij nog steeds een goed gevoel om voor deze prachtige club te spelen'', vertelt Botteghin in gesprek met RTV Rijnmond. ''Helaas konden wij de competitie niet afmaken. Ik wilde ook niet op zo'n manier afscheid nemen na vijf jaar. Vijf succesvolle jaren.''

Ook Leroy Fer en Orkun Kökçü blijven langer bij Feyenoord. "De kern van de ploeg is gebleven, met een paar jongens erbij. Het is lekker om aan het seizoen te beginnen met een ploeg die zo goed als staat. Als wij op dezelfde manier doorgaan als vorig seizoen, kunnen wij succes boeken." Het volledige interview met de verdediger is hieronder te bekijken.

Lees meer over
Eric Botteghin Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties