Afgelopen | Eerste training van Feyenoord

maandag 27 juli 2020 11:30 81.640 keer bekeken 584 reacties Pro Shots

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen voor Feyenoord. Maandagochtend staat de eerste groepstraining op het programma voor de selectie. Dick Advocaat start de training om 11:30 uur. Op trainingscomplex 1908 zijn geen supporters welkom. De Rotterdammers zenden de training wel live uit op YouTube en is hieronder live te volgen.

De nieuwelingen Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh melden zich ook op 1908. Afgelopen week hebben de aanwinsten al getraind om fit te kunnen beginnen aan de voorbereiding. Ook Jens Toornstra, Ridgeciano Haps, Sven van Beek, Bart Nieuwkoop, Marcos Senesi en Wouter Burger hebben afgelopen week testen ondergaan op het trainingscomplex.

Aanwinst Conteh traint nog wel apart van de groep, omdat hij in afwachting is van de juiste papieren. Steven Berghuis werkt een binnenprogramma af. De 28-jarige aanvaller is nog aan het herstellen van een longinfectie. Tyrell Malacia is niet aanwezig vanwege een blessure aan zijn heup. Luis Sinisterra werkt op het trainingscomplex verder aan zijn herstel.

De selectie heeft een lange vakantie achter de rug, maar Advocaat is niet bang dat spelers niet fit beginnen vandaag. ''Het is helder dat we een zwaar seizoen tegemoet gaan, met veel wedstrijden in een korte periode. Daar moeten we klaar voor zijn en daar gaan we de ploeg op voorbereiden tijdens de periode die nu aanbreekt. Maar het is duidelijk dat ik wil dat jongens ook al op een hoog fysiek niveau instromen'', vertelt Advocaat in het Algemeen Dagblad. ''Vakantie is belangrijk, de spelers moesten er even uit met hun gezin. Maar onze fysieke trainer Rick Cost heeft ze nog wel trainingsschema's meegegeven.''

Updates

Meer laden

Gerelateerd nieuws
584 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 214 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74184 leden - Op dit moment zijn 1298 mensen actief, waarvan 355 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved