Berghuis mist eerste training van het seizoen

Berghuis mist eerste training van het seizoen

Steven Berghuis gaat vandaag niet meetrainen met de selectie. De 28-jarige aanvaller werkt op trainingscomplex 1908 een individueel programma af. Dick Advocaat doet rustig aan met de herstellende Berghuis.

De voorbereiding van Feyenoord is langer dan normaal. Aangezien Berghuis herstelt van een luchtweginfectie en daardoor in het ziekenhuis is geweest wil Advocaat geen risico nemen. Verder kan de trainer niet beschikken over Tyrell Malacia en Luis Sinisterra. Ook Christian Conteh traint apart van de groep, omdat hij in afwachting is van de juiste papieren. Daarna kan de aanwinst aansluiten.

Volgens Voetbal International gaat Feyenoord ook de rest van de voorbereiding snel bekend maken. De Rotterdammers onderzoeken de mogelijkheden om toch op trainingskamp te gaan in het buitenland. Anders gaat Feyenoord dicht tegen de Duitse grens aanzitten en oefenen tegen een club uit Duitsland.

Lees meer over
Steven Berghuis Tyrell Malacia Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties