Gio verliest bij debuut, Larsson gaat ten onder tegen Pellè

Gio verliest bij debuut, Larsson gaat ten onder tegen Pellè

Giovanni van Bronckhorst vertrok afgelopen zomer na een succesvolle periode bij Feyenoord. De trainer vertrok naar het Chinese Guangzhou R&F en tekende daar een contract voor twee jaar. Ook nam hij Jean-Paul van Gastel en fysieke trainer Arno Philips mee.

Door het coronavirus lag ook de Chinese competitie lang stil maar dit weekend stond de eerste wedstrijd op het programma voor Gio en zijn elftal. Hij verloor met 3-0 van Shenzhen FC. Een eigen doelpunt van Li Songyi en twee benutte strafschoppen bepaalden de eindstand. Onder meer Mousa Dembélé zit in het team van Van Bronckhorst.

Ook Sam Larsson maakte zijn debuut in de Chinese competitie. De Zweed vertrok in januari naar Dalian Pro. Op de eerste speeldag trad hij aan tegen Shandong Luneng, waar Graziano Pellè onder contract staat. Het team van Pellè won uiteindelijk met 3-2 door een hattrick aan kopballen van Marouane Fellaini. Pellé bleef 90 minuten op de bank.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties