'Feyenoord-target' Veerman langer bij sc Heerenveen

'Feyenoord-target' Veerman langer bij sc Heerenveen

Joey Veerman werd de afgelopen maanden gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers waren geïnteresseerd in de diensten van de 21-jarige middenvelder. Mede vanwege de financiële positie van de stadionclub is er nooit een concreet voorstel gekomen. Veerman heeft inmiddels zijn contract tot medio 2024 verlengd bij sc Heerenveen.

''Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad", vertelt technisch manager Gerry Hamstra op de clubwebsite van de Friezen. ''Hij is vanuit de eerste divisie bij Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan. We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen.''

Veerman heeft de afgelopen maanden meerdere malen laten weten open te staan voor Feyenoord. "Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer. Verder is er nog niks concreet. Ik ga een heel politiek correct antwoord geven, maar mijn zaakwaarnemer weet hoe het precies is. Zolang er niks concreet is ga ik er vanuit dat ik volgend jaar ook bij sc Heerenveen speel."

Lees meer over
sc Heerenveen Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties