Geen grote aankopen meer: ''Die denkwijze is een veilige''

Geen grote aankopen meer: ''Die denkwijze is een veilige''

Feyenoord wil de selectie nog altijd versterken met een extra verdediger. De Rotterdammers hebben echter geen transferbudget meer over om een speler te kopen. Ook het Algemeen Dagblad maakt melding dat de stadionclub deze zomer geen grote uitgaves meer kan en gaat doen. De komst van bijvoorbeeld de talentvolle verdediger Jan Paul van Hecke van NAC Breda is daardoor uitgesloten.

De Vrienden van Feyenoord hebben aangegeven dat technisch directeur Frank Arnesen zich moet houden aan de budgetten die vooraf zijn opgesteld. Arnesen heeft gesproken met de investeerders om te kijken of er mogelijkheden waren om toch budget vrij te maken voor een aankoop. Met het oog op de huidige situatie is een extra grote investering uitgesloten.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka heeft daar begrip voor. ''Die denkwijze is een veilige. Eentje die gezien de gebeurtenissen rond 2010 ook nog eens viel te verwachten'', schrijft de journalist in het Algemeen Dagblad. ''Feyenoord was toen bijna failliet en wenst sindsdien eigenlijk geen risico's meer te nemen. Dat er inmiddels volop spelers op het veld staan die een behoorlijke marktwaarde vertegenwoordigen, brengt daar blijkbaar geen enkele verandering in.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties