Willem van Hanegem verrast doodzieke Feyenoorder

Willem van Hanegem verrast doodzieke Feyenoorder

Bij de meeste Feyenoorders zal de naam Cock van der Weck niet 1-2-3 een belletje laten rinkelen, maar hij is door de KNVB, als afgevaardigde uit district West 2, benoemd tot lid van verdienste. Helaas zal meneer Van der Weck zeer binnenkort afscheid moeten nemen van het leven. "Met Cock gaat het helaas niet zo goed. Het gaat zelfs zo slecht dat het onduidelijk is of we hem nog lang in ons midden zullen hebben.''

Het naderende afscheid, vanwege uitgezaaide kanker, valt velen zwaar. "Erg moeilijk en vandaar nu alvast dit stukje. Bij bijvoorbeeld kunstschilders, neem van Gogh of Vermeer, tja, die worden doorgaans pas bekend en beroemd ná hun dood'', vertelt een woordvoerder van amateurvereniging SV BZC/Zuiderpark. ''Bij Cock is dat een ander verhaal. Schilder nee, of het moet om een schutting gaan. Nee, hij is zeer bekend en graag gezien in de amateurvoetbalwereld. Hierin heeft hij zijn sporen meer dan verdiend."

"Lid van verdienste, erelid bij onze vereniging en nu ook benoemd tot Lid van Verdienste KNVB. Dan kun je stellen dat je een fantastische ‘loopbaan’ hebt gehad. Beste Cock, wij, je collega-bestuurders, spelers, voetbalvrienden, kantinemaatjes willen je feliciteren met deze benoeming, ook wensen we jou en je familie heel veel sterkte in deze zo moeilijke tijd. Voor altijd in onze gedachten."

Cock van der Weck is ook een enorme supporter van Feyenoord en dus was hij zeer verrast toen niemand minder dan Willem van Hanegem aan zijn ziekbed verscheen om hem kracht te geven in deze laatste levensfase. Ook namens FR12 wensen we de naasten van meneer Van der Weck veel sterkte toe.

Willem van Hanegem verrast doodzieke Feyenoorder
Lees meer over
Kenneth Vermeer Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties