Botteghin: ''Ik hoop dat ik met hem kan blijven spelen''

Botteghin: ''Ik hoop dat ik met hem kan blijven spelen''

Eric Botteghin hoopt aankomend seizoen samen het centrale duo te vormen met Marcos Senesi. De Braziliaan heeft zelf zijn contract verlengd tot medio 2021. De Argentijn staat in de belangstelling van clubs uit het buitenland. Botteghin hoopt dat de 23-jarige verdediger nog één jaar in De Kuip actief blijft.

''Natuurlijk hoop ik dat hij blijft en ik denk ook dat dit gaat gebeuren,'' vertelt Botteghin over de verdediger in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb vorige week nog met hem getraind, dan blijkt dat hij graag blijft. Maar je weet het nooit als er veel geld in het spel komt, dat geldt voor hem en voor de club. Ik hoop dat ik met hem kan blijven spelen. We waren goed bezig samen.”

Botteghin heeft het idee dat Feyenoord er goed voor staat. ''Het team is bijna intact gebleven, er zijn een paar jongens bijgekomen en dat geeft het gevoel dat we komend seizoen succes kunnen gaan boeken. Als je bij de seizoenstart al een bijna complete selectie hebt, dan geeft dat een voorsprong. Dat is heel anders dan vorig seizoen.''

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties