AZ neemt Evora transfervrij over van Feyenoord

AZ neemt Evora transfervrij over van Feyenoord

Elber Evora heeft alweer een nieuwe club gevonden. De 20-jarige doelman heeft een contract voor één seizoen getekend bij AZ, met een optie op nog één jaar. Evora gaat spelen bij Jong AZ en komt transfervrij over van Feyenoord.

"Elber heeft ons tijdens een stageperiode overtuigd van zijn keeperskwaliteiten", reageert Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg op de clubwebsite van de Alkmaarders. "Hij heeft bij Feyenoord een goede opleiding gehad. We zijn benieuwd hoe Elber zich dit seizoen gaat ontwikkelen. In eerste instantie traint hij mee met de A-selectie, om vervolgens aan te sluiten bij Jong AZ."

Feyenoord nam begin juni al afscheid van Evora. Frank Arnesen noemde de pas twintigjarige doelman een ‘schoolvoorbeeld van een jeugdspeler die we graag zien’ en wenste hem veel succes in de toekomst. ''Hoewel Feyenoord 1 voor nu net buiten bereik is gebleven, zijn we ervan overtuigd dat je op een goede plek terechtkomt.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties