''Ik heb er begrip voor dat zij het zien als een stapje terug''

''Ik heb er begrip voor dat zij het zien als een stapje terug''

Feyenoord Onder 21 is afgelopen maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Rini Coolen heeft een duidelijk doel voor ogen en dat is kampioen worden met de talenten van de Rotterdamse club. Een plek in de voetbalpiramide staat namelijk op het spel en dat is momenteel het doel van de stadionclub.

Onder meer Dylan Vente, die minuten heeft mogen maken in de eredivisie, ziet het nieuwe elftal als een stap terug. Coolen maakt zich geen zorgen over de motivatie bij enkele spelers. ''Ik heb er begrip voor dat zij het zien als een stapje terug. Of dat ook werkelijk zo is, dat moet nog blijken. Maar ze moeten wel schakelen, de knop omzetten. Daar geven we ze de tijd voor, maar daarna moeten ze wel in de richting dat ze trots moeten zijn om in dit team te spelen. Je zit zo dicht bij het eerste. Presteren dus en aan de deur kloppen van het eerste elftal'', aldus de duidelijke 53-jarige trainer in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer over
Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties