'Feyenoord en Botteghin bereiken alsnog een akkoord'

dinsdag 21 juli 2020 13:44 114.530 keer bekeken 596 reacties Pro Shots

Feyenoord en Eric Botteghin hebben een akkoord weten te bereiken over een nieuw contract. De 32-jarige verdediger leek na lang onderhandelen transfervrij uit De Kuip te vertrekken, maar de laatste dagen zijn de onderhandelingen hervat en uiteindelijk is er een definitief akkoord bereikt tussen de twee partijen.

Dick Advocaat kan daardoor aanstaande maandag niet beter aan de eerste training beginnen. De trainer heeft altijd de wens uitgesproken ruim voor de start van de competitie te willen werken met een groep die in grote lijnen staat als een huis. Met de contractverleningen van Orkun Kökçü, Leroy Fer en nu Eric Botteghin voldoet technisch directeur Frank Arnesen hier aan.

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt en hoopt zich nog te kunnen versterken met een linksback. Tyrell Malacia heeft een blessure opgelopen aan zijn heup en is tot de winterstop niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Advocaat heeft nu alleen de beschikken over Ridgeciano Haps en wil elke positie dubbel bezet hebben gezien het drukke programma. 

Gerelateerd nieuws
596 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 249 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 780 mensen actief, waarvan 211 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved