'Feyenoord en Botteghin bereiken alsnog een akkoord'

'Feyenoord en Botteghin bereiken alsnog een akkoord'

Feyenoord en Eric Botteghin hebben een akkoord weten te bereiken over een nieuw contract. De 32-jarige verdediger leek na lang onderhandelen transfervrij uit De Kuip te vertrekken, maar de laatste dagen zijn de onderhandelingen hervat en uiteindelijk is er een definitief akkoord bereikt tussen de twee partijen.

Dick Advocaat kan daardoor aanstaande maandag niet beter aan de eerste training beginnen. De trainer heeft altijd de wens uitgesproken ruim voor de start van de competitie te willen werken met een groep die in grote lijnen staat als een huis. Met de contractverleningen van Orkun Kökçü, Leroy Fer en nu Eric Botteghin voldoet technisch directeur Frank Arnesen hier aan.

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt en hoopt zich nog te kunnen versterken met een linksback. Tyrell Malacia heeft een blessure opgelopen aan zijn heup en is tot de winterstop niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Advocaat heeft nu alleen de beschikken over Ridgeciano Haps en wil elke positie dubbel bezet hebben gezien het drukke programma.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Eric Botteghin Tyrell Malacia Dick Advocaat Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties