''Het feit dat die gasten zeggen te willen blijven zijn al mooie signalen''

donderdag 16 juli 2020 18:58 81.395 keer bekeken 103 reacties Pro Shots

Feyenoorder en oud-tennisser Raemon Sluiter kijkt uit naar het nieuwe seizoen van de Rotterdammers en hoopt dat de goede vorm van voor de coronacrisis door getrokken gaat worden. Tevens heeft Sluiter een naar gevoel overgehouden aan het afgebroken afgelopen seizoen. "Ik was, zoals iedereen denk ik, uitermate teleurgesteld dat het seizoen zo eindigde."

"Het was fantastisch om te zien hoe het opgepakt werd onder Advocaat en hoe het dan gelijk weer leeft. Ik had zo graag gezien hoe het seizoen was afgelopen, of je nog eens drie puntjes in kan lopen op AZ en Ajax, maar het is ons helaas allemaal niet gegeven", aldus Sluiter voor de camera van RTV Rijnmond

Ondertussen lijken de sterkhouders van Feyenoord te blijven en zijn er al zaken gedaan op de transfermarkt. "De geluiden zijn in ieder geval positief. In een nieuw seizoen moet je altijd maar weer kijken hoe het gaat. Je bent dan geneigd 'die lijn zetten ze gewoon door' te denken. Alleen het feit dat die gasten zeggen te willen blijven zijn al mooie signalen. Dat is ook wat je wilt horen als fan, dat er ook echt een binding met de club is vanuit de spelers."

Verder is Sluiter een bewonderaar van Dick Advocaat. "Laptoptrainers zijn best wel 'in' in het voetbal en het moeten jonge gasten zijn die dicht bij de groep staan. Dick Advocaat laat zien dat je als oudere ook nog gewoon dicht bij de groep kan staan. Maar ja, dat hangt ook weer af van de staf die je hebt, dus dat heeft hij fantastisch gedaan."

Gerelateerd nieuws
103 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 56 mensen actief, waarvan 45 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved