Feyenoord Onder 21 van start op Varkenoord

donderdag 16 juli 2020 14:19 47.330 keer bekeken 169 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Het nieuwe team Feyenoord Onder 21 is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoofdtrainer Rini Coolen maakte donderdagochtend op Varkenoord kennis met de spelers, waarna aansluitend de eerste training werd afgewerkt.

Feyenoord Onder 21 komt in seizoen 2020-2021 uit in Divisie 1 van de nieuwe Onder 21-competitie van de KNVB. Het doel is om zo snel mogelijk door te stoten naar de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor moet het nieuwe team twee keer promoveren.

Spelers als Jordy Wehrmann, Ian Smeulers en Achraf El Bouchataoui hebben al ervaring op dat niveau. Zij keerden op Varkenoord terug na een verhuurperiode, evenals Dylan Vente (verhuurd aan Eredivisionist RKC Waalwijk).

Het team bestaat verder uit voornamelijk jonge spelers, voor wie Feyenoord Onder 21 de brug naar Feyenoord 1 moet gaan worden. Het hoogste opleidingsteam van Feyenoord Academy komt komend seizoen op zaterdagmiddag in actie en speelt een najaars- en voorjaarscompetitie.

Technisch directeur Frank Arnesen ziet deelname aan de voetbalpiramide als een vereiste voor de ontwikkeling van de jeugdspelers en is zeer te spreken over de huidige trainer van de Onder 21, Rini Coolen. "Rini is een zeer gelouterde trainer, die veel ervaring heeft met zowel de jeugd als de wat oudere spelers. Daardoor is hij de perfecte kandidaat voor dit elftal.''

Gerelateerd nieuws
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74849 leden - Op dit moment zijn 840 mensen actief, waarvan 299 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved