Feyenoord maakt het nieuwe thuisshirt bekend

dinsdag 14 juli 2020 08:52 121.240 keer bekeken 458 reacties Pro Shots

Het seizoen 2020-2021 kan voor Feyenoord en adidas definitief beginnen met de introductie van het nieuwe thuistenue. Het shirt heeft een traditioneel ontwerp, met geborduurd Feyenoord-logo op de borst. De klassieke V-hals verdeelt het shirt aan de voorkant in gelijke vlakken rood en wit. Drie zwarte adidas-strepen op de schouders maken het shirt af.

In de nek is – net als op het nieuwe uittenue – ‘Feyenoord Rotterdam’ te vinden; een minimalistische variant van de tekst in het clublogo. Traditiegetrouw zijn het broekje zwart en de sokken zwart, met drie witte adidas-strepen. Daarmee komt de driekleur van de club zo overal terug in het tenue, maar dan in een meer klassieke vorm dan op het uittenue.

De gehele thuiscollectie, inclusief bedrukking, is per direct online te bestellen via de online Feyenoord Fanshop. Ook zijn alle artikelen verkrijgbaar bij de verschillende Feyenoord Fanshops, inclusief het nieuwe verkooppunt Maasstad Ziekenhuis. Deze Fanshop wordt vandaag officieel geopend. Fans kunnen voortaan ook hier terecht voor hun favoriete Feyenoord-merchandise.

Gerelateerd nieuws
458 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 207 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 626 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved