''Ik vind Wouter een uitstekende speler''

''Ik vind Wouter een uitstekende speler''

Wouter Burger sluit na de vakantie weer volledig aan bij Feyenoord. De 19-jarige middenvelder speelde vanwege de coronacrisis slechts zeven wedstrijden op huurbasis voor Excelsior. Bij de stadionclub krijgt Burger in het nieuwe seizoen te maken met flinke concurrentie en moet zich gaan bewijzen in de voorbereiding.

Cor Pot ziet het zitten in de talentvolle Burger. "Ik vind Wouter een uitstekende speler. Hij is nog jong. Hij zal wel moeten concurreren met de andere jongens. Hij moet ervoor zorgen dat hij één van die andere drie middenvelders eruit speelt'', vertelt de assistent-trainer van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. "Of hij bij Feyenoord komt te spelen, ligt niet alleen aan hemzelf. Als die spelers die er nu staan goed spelen, is er geen reden om hen te vervangen."

Burger liet eerder al weten vooral te werken aan zijn fysiek om zijn kans van slagen in De Kuip groter te maken. ''Als je fysiek niet op niveau bent, dan kom je overal net een paar seconden te laat. Nu ben ik daar veel mee bezig om me daarin te verbeteren om zo beter m’n kwaliteiten te kunnen laten zien. Mijn basisdebuut en eerste goal voor Feyenoord waren erg mooi, maar nu wel ik echt gaan spelen. Daar moet ik fysiek gezien nu stappen voor gaan zetten.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties