Pot: ''Advocaat weet precies wat er nodig is''

Pot: ''Advocaat weet precies wat er nodig is''

Cor Pot kijkt met veel vertrouwen naar het nieuwe seizoen. Feyenoord heeft de contracten van Leroy Fer en Orkun Kökçü weten te verlengen en Bryan Linssen en Mark Diemers zijn gehaald als versterking. De Rotterdammers lijken ook nog één seizoen te kunnen beschikken over Marcos Senesi en Steven Berghuis.

''Deze groep is heel gretig, er zit veel spirit in en er zijn veel onderlinge vriendschappen. Ik heb daar een heel goed gevoel over'', vertelt de assistent-trainer van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. "Ze hebben nu een paar weken vakantie, maar ze stonden er heel goed voor. Ik ga ervan uit dat ze voldoende professionaliteit hebben dat ze gewoon doorgetraind hebben. Ze hebben volgens mij allemaal plannen meegekregen dus ik denk dat het er wel heel goed uitziet.''

Ook Pot is het niet eens met de kritiek op Linssen en Diemers. "Dat vind ik onzin, want er is lang over nagedacht en veel over gesproken. Als je weet hoe consciëntieus Dick over spelers praat en hoe hij ze bekijkt en benadert, dan heeft hij zich daar heel goed op voorbereid. Hij weet precies wat er nodig is. Dat is ook zijn kwaliteit."

Lees meer over
Steven Berghuis Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties