'Atalanta blijft Haps volgen; Advocaat hoopt op Ié'

'Atalanta blijft Haps volgen; Advocaat hoopt op Ié'

Ridgeciano Haps blijft voor veel clubs uit het buitenland een interessante optie. Scouts van diverse clubs volgen de verrichtingen van de linksback al langer en ook Atalanta Bergamo ziet de Feyenoorder graag komen.

Volgens FeyenoordTM is de Serie A club zich voorzichtig aan het oriënteren op de transfermarkt en heeft het de 27-jarige linksback op het lijstje staan. De grote vraag is of Feyenoord überhaupt wil nadenken over een vertrek van Haps. Linksback Tryell Malacia is vorige week geopereerd en mist hierdoor de start van de competitie.

Dick Advocaat hoopt zich nog altijd te versterken met een extra centrumverdediger. De Rotterdammers kwamen niet tot een akkoord met Eric Botteghin over een nieuw contract en de Braziliaan vertrekt hierdoor transfervrij uit De Kuip. De naam van Edgar Miguel Ié blijft rondzingen in De Kuip en moet de stadionclub opnieuw op huurbasis komen versterken.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Eric Botteghin Tyrell Malacia Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties