Groots afscheid voor omgekomen Feyenoordsupporter Jim

zaterdag 11 juli 2020 21:21 99.450 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

De 17-jarige Feyenoordsupporter Jim werd vorige week in de nacht van zaterdag op zondag van achteren aangereden door een beschonken automobilist. Afgelopen maandagavond is hij aan de opgelopen verwondingen overleden in het ziekenhuis. Vandaag namen honderden mensen afscheid van hem in het stadion van Westlandia. De emotionele bijeenkomst ging gepaard met het 'hand in hand kameraden',  indringende toespraken, spandoeken en fakkels.

Een van zijn vrienden probeert zijn gevoelens over Jim voor de camera van Omroep West onder woorden te brengen. "Een vaste kameraad, ik ging altijd met hem naar Feyenoord en weet je: hij hield gewoon van die club. Hij was Feyenoord en dat zouden we ons hele leven doen. Dat gaf ons zoveel energie. Feyenoord hoorde gewoon bij hem. Alle emoties die je hebt gekend, heb je met die jongen gedeeld. Zoveel ook gedaan, samen nog een spandoek gemaakt om op te hangen in De Kuip en nou moest ik dat spandoek afmaken om bij zijn afscheid te gebruiken. Dat is zo onbeschrijfelijk, niet normaal."

Jim is vandaag gecremeerd. FR12 wenst de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. YNWA!

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 131 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 878 mensen actief, waarvan 206 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved