Driessen over Feyenoord: ''Daar ben ik best wel van onder de indruk''

woensdag 8 juli 2020 07:02 203.750 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn bij alle clubs al volop bezig. Journallist Valentijn Driessen werd gevraagd van welke club hij op dit moment het meest onder de indruk is. "Eigenlijk wel van Feyenoord. Als je ziet wat ze op de transfermarkt doen en wat ze weten te behouden."

"Zoals het er nu naar uitziet blijft ook Steven Berghuis, alhoewel de termijn (van de transfermarkt - red.) eigenlijk tot oktober loopt. Er is nog echt veel mogelijk. Als Steven Berghuis er de eerste wedstrijden zes of zeven inschiet, dan weet je nooit wat er gaat gebeuren. Ik vind het wel opvallend: Leroy Fer die bijtekent, Kökçü die bijtekent, Diemers erbij, Linssen. Daar ben ik best wel van onder de indruk. Je weet dat iedereen met een lege portemonnee de markt op moet en dan denk ik: ze hebben zich goed versterkt, zeker nationaal. Internationaal moet je afwachten, maar zij weten ook dat ze internationaal gaan voetballen, dus is het achterliggende verhaal misschien dat de kosten voor de baten uitgaan". aldus de chef-sport van De Telegraaf.

Driessen weet wel welke aankoop hem het meest aanspreekt. "Linssen eigenlijk, omdat ze daar wat verder moesten springen dan de polsstok lang is. In eerste instantie was er een aanbieding op Vitesse niveau. Nou, ik begreep ook wel dat hij nee zei. Daarna heeft hij wel een heel goede aanbieding gekregen. Toen kwam ook die hele rare eis dat als er opnieuw een coronacrisis uit zou breken, en er zou een loonoffer gevraagd worden, dan zou hij daar niet voor in aanmerking komen. Hij zou gewoon zijn salaris betaald krijgen, dat vind ik wel een hele rare eis." Heeft Linssen een kans van slagen? "Dat denk ik zeker en zeker voor Feyenoord, want je moet toch elf man hebben. Ze hebben een druk programma en het is wel iemand die makkelijk een doelpunt kan maken." 

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 998 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved