Grootscholten: ''Had mijn werk bij deze topclub graag afgemaakt''

Grootscholten: ''Had mijn werk bij deze topclub graag afgemaakt''

Een jaar geleden verruilde toenmalig hoofd opleidingen Richard Grootscholten Feyenoord voor Legia Warschau, waar hij als executive director academy aan de slag ging. Grootscholten zit er op z'n plek en kijkt nog een keer terug op zijn tijd bij de Rotterdammers. "Jeugd en voetbal verandert door de jaren en daardoor zul je wel mee moeten."

"Ik heb dan ook geen enkel leedvermaak, daarvoor vind ik Feyenoord een veel te mooie club", aldus Grootscholten in Voetbal International. "Wel helder is dat er veel meer uitgehaald moet en kan worden bij deze topclub. Ik heb wel moeite gehad met een aantal individuen. Als je ziel en zaligheid stopt in een proces, als je samen vooruit wilt, volgens de opdracht ook van de club en sommigen gaan bewust een andere kant op, heeft het geen zin. Dan trek je aan een dood paard."

"Waar ik wel moeite mee heb gehad is dat alles waar je energie in hebt gestoken even zo koud wordt afgedaan. Maar daar leer je dan ook mee leven. Ik weet uit ervaring dat voor een goede opleiding een regel geldt: je moet het samen doen. Niettemin had ik mijn werk bij deze topclub graag afgemaakt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties