''Ik heb daar met Advocaat en Cor Pot gesproken''

maandag 6 juli 2020 21:32 60.060 keer bekeken 116 reacties Pro Shots

Bryan Linssen leek lange tijd niet naar Feyenoord te komen, maar enige weken na het tweede stukgelopen gesprek tussen de stadionclub en Linssen belde Dick Advocaat de aanvaller op. "Of het nog zin had om samen een bakkie koffie te drinken. Dat wilde ik natuurlijk wel. Ik ben naar trainingscomplex 1908 gereden en heb daar met Advocaat en Cor Pot gesproken."

"Er was veel interesse, ook echt concrete aanbiedingen. Maar ja, Feyenoord... Als je hier bij de Kuip komt aanrijden, dan weet je het eigenlijk wel. Dan voel je het. Ik heb weleens geroepen dat ik net als mijn broer Edwin graag een avontuur in het buitenland wilde aangaan. Maar Edwin kreeg een aanbieding uit Cyprus, die kon niet naar Feyenoord. Snap je wat ik bedoel? Hij kon deze keuze niet maken. Ik wel en dan kies ik ervoor om bij een topclub te gaan spelen. En ja, dat stemt mij trots", aldus Linssen in het Algemeen Dagblad.

"Ik heb mijn carrière opgebouwd door steeds een stapje omhoog te gaan. Ik weet ook wel, deze stap van subtopper Vitesse naar topclub Feyenoord is groter dan die vorige stappen. Maar ik kom hier ook weer niet binnen als iemand die is weggeplukt uit de onderste regionen. Ik heb al vaak in de Kuip gespeeld, ik weet hoe het is."

Acht jaar geleden speelde de buitenspeler bij VVV-Venlo nog samen met die andere buitenspeler van Feyenoord, Steven Berghuis. "Ja, grappig dat het nu weer samenkomt. Steven heeft veel gescoord hier, maar ik maak ook goals. Als je dan met Nicolai Jørgensen in de punt van de aanval speelt, heb je een voorhoede met jongens die allemaal veel scoren."

Gerelateerd nieuws
116 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 895 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved