Linssen: ''Een sponsor? Dat lijkt mij echt onzin''

Linssen: ''Een sponsor? Dat lijkt mij echt onzin''

Bryan Linssen kan niet wachten om voor Feyenoord uit te komen. De 29-jarige aanvaller heeft vandaag zijn contract getekend in De Kuip en heeft hoge verwachtingen. Linssen komt transfervrij over van Vitesse en de onderhandelingen verliepen moeizaam.

''Ik zat in een luxepositie, ik ging niet meteen op het eerste bod van een club in. Ik heb veel clubs afgewezen. En ik merkte dat mijn hart meer uit ging naar Feyenoord dan waar dan ook'', vertelt Linssen in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik heb een goed gesprek gehad met Dick Advocaat. Dat gaf mij zo’n goed gevoel. Toen wilde ik naar Feyenoord. Ik ben blij dat ik nu voor een topclub speel. Het verhaal dat er een sponsor moest worden gevonden om mij binnen te halen? Dat lijkt mij echt onzin. Ze hebben geen Arjen Robben binnengehaald.”

''Of het een succes wordt, weet je nooit. Maar ik ga alles geven. Ik wil echt heel graag. Feyenoord is een grote club, nu ik hier ben moet ik zorgen dat het een succes gaat worden ook. Dat er veel spelers zijn die het niet hebben kunnen maken, dat is zo. Ik ga ervoor zorgen dat ik niet tot dat rijtje behoor. Ik heb niet over namen van andere linkerspitsen gehad. Als je naar Feyenoord gaat, is er veel concurrentie. Dat is logisch. Je moet het zelf afdwingen.''

Lees meer over
De Kuip Vitesse Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties