Elia: ''Feyenoord is natuurlijk niets verplicht''

Elia: ''Feyenoord is natuurlijk niets verplicht''

Eljero Elia baalt nog altijd dat Feyenoord geen interesse in hem heeft. De 33-jarige aanvaller is aankomende zomer transfervrij en wil dolgraag in De Kuip voetballen. De Rotterdammers hebben geen contact opgenomen met Elia. De voorkeur lijkt uit te gaan naar Bryan Linssen.

''Ik heb het herhaaldelijk aangegeven', vertelt Elia in gesprek met Voetbal International. ''Maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen.'' Over zijn toekomt hoeft Elia zich geen zorgen te maken. FC Twente is concreet. Standard Luik informeerde naar zijn diensten en ook diverse clubs uit Engeland en Duitsland hebben zich gemeld.

''Ik ga de komende tijd echt alles eens goed op een rijtje zetten, maar pas na de competitie en de Europa League. Ik voel me nog ontzettend fit en zie en merk dat ik op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn. Tegelijk heb ik vier kinderen in de leeftijden dat ze naar school moeten. Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom, of in ieder geval díchter naar huis.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties