'Feyenoord verlangt meer dan 20 miljoen voor Senesi'

zondag 5 juli 2020 18:48 59.625 keer bekeken 112 reacties Pro Shots

Marcos Senesi staat volop in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Vandaag werd bekend dat Sevilla zich opnieuw gaat melden bij de Rotterdammers. De vorige keer werd er een bod van zeventien mijoen euro afgewezen door technisch directeur Frank Arnessen.

De Spaanse club bereidt een nieuw miljoenenbod voor, maar moet een stuk hoger gaan zitten dan twinig miljoen euro. De Rotterdammers hanteren volgens het goed ingevoerde FeyenoordTM een veel hogere vraagprijs dan de twinig miljoen euro die de laatste dagen wordt genoemd in de media.

Feyenoord heeft de 23-jarige verdediger vorig jaar zomer overgenomen San Lorenzo voor ruim zeven miljoen euro en die club heeft een doorverkooppercentage bedongen van vijftien procent. Niet alleen Sevilla hoopt Senesi te contracteren, ook Everton ziet een versterking in de Argentijn.

Arnessen gaf afgelopen week in gesprek met ABC Sevilla aan dat er beweging is rondom de Feyenoorder. "Senesi? Er zijn clubs in beweging gekomen, maar we willen wachten. Er hebben clubs geïnformeerd naar Senesi en sommige zijn inderdaad concreet geworden.'' Senesi heeft een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Gerelateerd nieuws
112 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 113 mensen actief, waarvan 78 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved