'Feyenoord verlangt meer dan 20 miljoen voor Senesi'

'Feyenoord verlangt meer dan 20 miljoen voor Senesi'

Marcos Senesi staat volop in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Vandaag werd bekend dat Sevilla zich opnieuw gaat melden bij de Rotterdammers. De vorige keer werd er een bod van zeventien mijoen euro afgewezen door technisch directeur Frank Arnessen.

De Spaanse club bereidt een nieuw miljoenenbod voor, maar moet een stuk hoger gaan zitten dan twinig miljoen euro. De Rotterdammers hanteren volgens het goed ingevoerde FeyenoordTM een veel hogere vraagprijs dan de twinig miljoen euro die de laatste dagen wordt genoemd in de media.

Feyenoord heeft de 23-jarige verdediger vorig jaar zomer overgenomen San Lorenzo voor ruim zeven miljoen euro en die club heeft een doorverkooppercentage bedongen van vijftien procent. Niet alleen Sevilla hoopt Senesi te contracteren, ook Everton ziet een versterking in de Argentijn.

Arnessen gaf afgelopen week in gesprek met ABC Sevilla aan dat er beweging is rondom de Feyenoorder. "Senesi? Er zijn clubs in beweging gekomen, maar we willen wachten. Er hebben clubs geïnformeerd naar Senesi en sommige zijn inderdaad concreet geworden.'' Senesi heeft een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Lees meer over
De Kuip Sevilla Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties