Beenhakker: ''Er staat straks een zeer volwaardig elftal''

Beenhakker: ''Er staat straks een zeer volwaardig elftal''

Leo Beenhakker heeft de afgelopen maanden vanwege het coronavirus vooral thuis gezeten. Hij is blij dat het voetbal weer aan het opstarten is zodat hij weer trainingen en, over enige tijd, wedstrijden kan bezoeken. De thuiswedstrijden van Feyenoord blijven wat hem betreft nog vele jaren in De Kuip gespeeld worden. "Ik ben 100 procent voor het renoveren van het huidige stadion"

Beenhakker hoopt dat niet alleen, hij denkt ook dat het nieuwe stadion er niet zal komen. "En dat is maar beter ook. Misschien ben ik wat sentimenteel, maar het Feyenoord-stadion is magisch. Ik volg bijvoorbeeld ook de ontwikkelingen in Madrid. Daar hebben ze de coronaperiode aangegrepen om het huidige stadion van Real Madrid te verbouwen. Eerder hebben ze daar ook al een keer gerenoveerd. Ik was het oude stadion gewend. Na de renovatie weet je niet wat je ziet. En de ziel van Di Stefano En Gento is er ook nog steeds", aldus Don Leo voor de camera van RTV Rijnmond.

"Als je in de Kuip bent en je loopt het veld op dan is dat magisch. Coen Moulijn stond erop, Ove Kindvall stond daarop. Dat heeft een bepaalde lading. Ik heb altijd gezegd. Je kan nog zo'n mooi huis hebben, maar als het je thuis niet is dan werkt dat gewoon niet. Dan ben je ook niet gelukkig. En de huidige Kuip is een thuis."

De oud-trainer gaat ook nog in op de huidige selectie van Feyenoord. "Ze hebben niet alleen Linssen, maar ook nog twee andere jongens gehaald. Ik denk dat, zeker gezien de voorwaarden waarmee Frank Arnesen moet werken, ze zoveel mogelijk alle wensen van onze zeer geliefde en gewaardeerde kleine generaal probeert in te willigen. Ik vind het heel knap wat ze ondanks de coronaperiode doen en er staat straks een zeer volwaardig elftal. Ik denk dat het belangrijk is dat Leroy Fer blijft, maar dat is mijn persoonlijke favoriet. Die heb ik nog als jochie meegemaakt. Hij is een hele goede speler geworden. Ik heb vertrouwen dat Feyenoord hoog in het linkerrijtje mee gaat doen."

Lees meer over
De Kuip KAA Gent Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties