Petrovic: ''​De gebeurtenissen van toen spelen geen rol meer''

zaterdag 4 juli 2020 06:00 78.180 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Zeljko Petrovic keert na zestien jaar terug in De Kuip. In het tegenvallende seizoen 2004/2005 was hij al assistent-trainer van Ruud Gullit en nu gaat Petrovic dezelfde functie bekleden naast Dick Advocaat. Dat is op zich al bijzonder, maar zeker als je weet dat zijn eerste periode bij de Rotterdammers uitdraaide op het ontvangen van dreigbrieven. Petrovic, die enige tijd onder politiebegeleiding naar het traingsveld ging: "​De gebeurtenissen van toen spelen geen rol meer. Ik ben geen moment bang geweest. De fans mogen roepen wat ze willen."

Volgens Petrovic wilden sommige supporters liever nog een club-icoon naast Ruud Gullit zien. "Je hebt er altijd gekke mensen bij. Door mijn persoonlijkheid sloeg de stemming snel om. Ik sprak gewoon met iedereen. Met de fans bouwde ik een heel goede band op", aldus de Montenegrijn in het Algemeen Dagblad. Ondanks de tegenvallende resultaten en de dreigbrieven kijkt Petrovic toch positief terug op zijn periode in Rotterdam onder Ruud Gullit. "Die zorgde ervoor dat Salomon Kalou bij Feyenoord bleef. Alleen daarom al moeten ze blij zijn met hem. Er was weinig budget. Het is zwaar onterecht dat Gullit daar de rekening voor moest betalen."

Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 1003 mensen actief, waarvan 301 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved