Feyenoord presenteert nieuwe uittenue

donderdag 2 juli 2020 09:32 173.650 keer bekeken 675 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord en adidas zijn klaar voor een succesvolle herstart van het jaar, met het nieuwe uittenue voor aanstaand seizoen. Het tenue voor 2020-2021 is vandaag (donderdag) gepresenteerd via de officiële clubkanalen en is direct te bestellen in de online fanshop van de Rotterdammers.

Het krachtige zwarte shirt wordt aangevuld met details in de overige clubkleuren: rood en wit. Zo zijn aan de voorkant horizontale rode strepen en een opvallend grafisch element te vinden. In de kraag en mouwen zijn juist witte details opgenomen. Ook de partnerlogo’s en rugbedrukking zijn wit, in lijn met de 3 adidas-strepen aan de zijkant van het shirt.

Waar het shirt overwegend zwart is, zijn het broekje en sokken rood, waarbij de kousen ook drie witte adidas-strepen bevatten. Het nieuwe uittenue is, net als de traditionele driekleur in het thuistenue, zo een mix van rood, wit en zwart - maar dan in een moderne, progressieve interpretatie. In de nek is de tekst ‘Feyenoord Rotterdam’ te vinden.

De gehele uitcollectie is per direct online te bestellen via de webshop van Feyenoord, met levering op maandag 6 juli. Ook is de collectie vanaf zaterdag 4 juli verkrijgbaar bij Fanshop Marathon nabij De Kuip. Vanaf zondag 5 juli is de collectie verkrijgbaar in alle fysieke Fanshops. De winkels zijn dan geopend vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Fanshop Binnenwegplein is geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur.

  • Het nieuwe uitshirt van Feyenoord
  • 14787 stemmen
Gerelateerd nieuws
675 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 321 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 141 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved