'Feyenoord weer in gesprek met Bryan Linssen'

'Feyenoord weer in gesprek met Bryan Linssen'

Bryan Linssen en Feyenoord praten toch weer met elkaar. De Rotterdammers hopen de transfervrije aanvaller snel toe te voegen aan de selectie. Dick Advocaat is gecharmeerd van de oud-speler van Vitesse.

Dit weet FeyenoordTM te melden. Feyenoord en Linssen hebben al eerder met elkaar gesproken, maar tot een akkoord is het niet gekomen. De Rotterdammers bieden Linssen nu een contract aan voor meerdere seizoenen.

De 29-jarige Linssen heeft begin mei al een goed gesprek gehad met technisch directeur Frank Arnesen. De eerste aanbieding van Feyenoord viel echter behoorlijk tegen. Het goede gevoel bij Linssen verdween daardoor. ''Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn'', was de reactie van de buitenspeler. ''Het is niet zo dat ik een geldwolf ben. Maar als de eerste aanbieding minder is dan die van Vitesse, dan had ik net zo goed hier kunnen blijven. Zoiets doet ook wat met je gevoel.''

Feyenoord wil zich voor aankomend seizoen versterken met een buitenspeler. Na het vertrek van Sam Larsson en de zware blessure van Luis Sinisterra zijn de opties voorin beperkt. De transfervrij Linssen, die uitstekende cijfers heeft in de eredivisie, moet het gat opvullen. De Rotterdammers zien in Christian Conteh een speler voor de toekomst.

Lees meer over
Luis Sinisterra Vitesse Dick Advocaat Frank Arnesen Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties