''De samenwerking is mislukt, daar moet je eerlijk over zijn''

dinsdag 30 juni 2020 16:12 47.035 keer bekeken 87 reacties Pro Shots

De voormalig technisch manager van Dordrecht, Marco Boogers, vertelde afgelopen zondag dat hij indertijd niks zag in de samenwerking van FC Dordrecht met Feyenoord. Hij vond dat er slecht beleid zonder voetbalkennis gevoerd werd sinds zijn vertrek, waaronder dus die, inmiddels gestopte, samenwerking met Feyenoord. Dat heeft volgens algemeen directeur Hans de Zeeuw meerdere redenen. "Iedereen weet dat Feyenoord zelf kampioen moet worden met Feyenoord Onder 21. Dus ligt het niet in de lijn der verwachting dat we een speler van Feyenoord nog zullen huren dit seizoen."

Dat De Zeeuw zelf ook meer van de samenwerking had verwacht is duidelijk."De samenwerking is mislukt, daar moet je eerlijk over zijn. We hadden er hoge verwachtingen van. Het was een afspraak met Martin van Geel en Jan de Jong van Feyenoord, maar binnen een maand waren ze allebei weg. Dat is jammer, want er stond veel meer in het contract voor de aankomende jaren en dat is stopgezet", aldus De Zeeuw voor de camera van RTV Rijnmond. Geruchten gaan nu dat FC Dordrecht een samenwerking met FC Utrecht aan wil gaan.

Gerelateerd nieuws
87 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73435 leden - Op dit moment zijn 868 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved