''De samenwerking is mislukt, daar moet je eerlijk over zijn''

''De samenwerking is mislukt, daar moet je eerlijk over zijn''

De voormalig technisch manager van Dordrecht, Marco Boogers, vertelde afgelopen zondag dat hij indertijd niks zag in de samenwerking van FC Dordrecht met Feyenoord. Hij vond dat er slecht beleid zonder voetbalkennis gevoerd werd sinds zijn vertrek, waaronder dus die, inmiddels gestopte, samenwerking met Feyenoord. Dat heeft volgens algemeen directeur Hans de Zeeuw meerdere redenen. "Iedereen weet dat Feyenoord zelf kampioen moet worden met Feyenoord Onder 21. Dus ligt het niet in de lijn der verwachting dat we een speler van Feyenoord nog zullen huren dit seizoen."

Dat De Zeeuw zelf ook meer van de samenwerking had verwacht is duidelijk."De samenwerking is mislukt, daar moet je eerlijk over zijn. We hadden er hoge verwachtingen van. Het was een afspraak met Martin van Geel en Jan de Jong van Feyenoord, maar binnen een maand waren ze allebei weg. Dat is jammer, want er stond veel meer in het contract voor de aankomende jaren en dat is stopgezet", aldus De Zeeuw voor de camera van RTV Rijnmond. Geruchten gaan nu dat FC Dordrecht een samenwerking met FC Utrecht aan wil gaan.

[readmore=54366]

Lees meer over
martin van geel FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties