'Feyenoord oefent tegen Sparta en FC Twente'

dinsdag 30 juni 2020 13:20 50.645 keer bekeken 110 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat zich in Nederland voorbereiden op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers mogen vanaf 1 augustus oefenwedstrijden spelen om fit te worden voor de start van de competitie. De eerste Eredivisie wedstrijden worden gespeeld op 12 en 13 september.

Volgens Voetbal International zijn er momenteel plannen om te oefenen tegen Sparta Rotterdam en FC Twente. Ook gaat de ploeg van Dick Advocaat op trainingskamp in Nederland. Feyenoord ziet het voor dit jaar niet zitten weer een trainingscomplex te betrekken in Oostenrijk.

FOX Sports pakt vanaf augustus groot uit met oefenwedstrijden. Elke club is verplicht om minimaal twee wedstrijden te spelen, die dan live worden uitgezonden op de betaalzender.  Het is de bedoeling dat er elke dag een wedstrijd te zien is. De programmering wordt verder versterkt met de ontknoping van de UEFA Europa League 2019/20.

Jan de Jong, directeur van Eredivisie CV, is blij met de ontwikkelingen.  ''We maken grote stappen. Twee maanden geleden dacht niemand in Nederland aan voetbal. Laat staan dat we al zo snel weer zouden kunnen gaan voetballen. Nu staat er achter pijler 2 van het Deltaplan, het trainen in groepsverband en spelen van (oefen)wedstrijden), al een groen vinkje. Het voetbal is op weg naar het nieuwe normaal. Dat is fijn en goed nieuws voor alle voetballiefhebbers, hulde aan de politiek.''

Gerelateerd nieuws
110 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 840 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved