'Conteh deze week naar Rotterdam, Ié weer in beeld'

'Conteh deze week naar Rotterdam, Ié weer in beeld'

Eric Botteghin gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten. De Rotterdammers en de 33-jarige verdediger waren wekenlang in onderhandeling, maar hebben nog altijd geen akkoord bereikt. Volgens het Algemeen Dagblad staat de Braziliaan voor een transfervrij vertrek uit De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen weet ook al wie de opvolger van Botteghin in de selectie moet worden. De stadionclub hoopt Edgar Miguel Ié voor nog een seizoen te huren van de Turkse club Trabzonspor. De 26-jarige verdediger had een prima start in Rotterdam, maar verloor later zijn basisplek.

Arnesen hoopt de selectie deze week ook te versterken met Christian Conteh. De linkerspits wordt in Rotterdam gezien als een speler voor de toekomst en is niet de tijdelijke vervanger van de geblesseerde Luis Sinisterra. Conteh heeft deze week een gesprek in De Kuip en Feyenoord wil hem snel medisch keuren.

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Luis Sinisterra Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties