''Zoals het er nu naar uitziet is het Fer wel en Botteghin niet''

dinsdag 30 juni 2020 00:24 68.790 keer bekeken 246 reacties Pro Shots

Feyenoord is al enige tijd bezig om de contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen, maar bij laatstgenoemde is er voorlopig nog geen groen licht. Sterker nog: de Braziliaan lijkt niet langer bij Feyenoord te gaan blijven, aldus Feyenoord watcher Mikos Gouka. "Het is zo goed als zeker van de baan."

"Botteghin heeft vorige week aangegeven dat hij bedenktijd nodig had. De geluiden die nu uit De Kuip komen zijn dat hij toch vertrekt en het contract niet gaat ondertekenen. Of er moet heel snel alsnog een akkoord worden bereikt, maar zoals het er nu naar uitziet is het Fer wel en Botteghin niet."

"Hij kreeg volgens Feyenoord toch een goede aanbieding. Als alles goed zou lopen, zou hij toch weer een mooi salaris kunnen verdienen. Wel iets minder dan voorheen, want hij heeft in de gouden jaren getekend en zijn contract ook nog verlengd", zo vertelt Gouka in het Algemeen Dagblad. "Hij moest wel wat inleveren, maar hij wordt 33 en heeft opgroeiende kinderen. Feyenoord had verwacht dat hij zou tekenen. Dat valt ze een beetje tegen, maar hij is vrij om te gaan en staan waar hij wil."

Gerelateerd nieuws
246 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 95 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75054 leden - Op dit moment zijn 153 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved