Samenwerking Feyenoord en Dordrecht: ''Een hele verkeerde keuze''

zondag 28 juni 2020 14:41 69.865 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Marco Boogers was lange tijd technisch manager van FC Dordrecht. Drie jaar geleden stapte hij op en het valt hem op dat het sindsdien steeds slechter lijkt te gaan met de club. Boogers verwijt het bestuur gebrek aan voetbalkennis en dan met name algemeen directeur Hans de Zeeuw, die een samenwerking aanging met Feyenoord. Boogers was geen voorstander van de, inmiddels weer beëindigde, samenwerking met Feyenoord, waardoor veel jeugdspelers van de Rotterdammers ervaring op konden doen bij FC Dordrecht. "Ik heb destijds ook gesproken met Martin van Geel."

"Hij zei: 'Wij gaan dit doen en jullie doen dat.' Ik antwoordde: 'De koffie was lekker, Martin. We houden contact hè...' Ik was één dag weg en ze hadden een samenwerking met Feyenoord. Een hele verkeerde keuze. Maar Hans wilde zó graag. Hij slaapt in een Feyenoord-pyjama. Dat durf ik zwart op wit vast te leggen. Een hele slechte eigenschap", aldus Boogers tegenover RTV Rijnmond.

Boogers gaf aan dat hij best eens met De Zeeuw zou willen praten om hem van advies te voorzien, iets dat de algemeen directeur wel zou zien zitten. "Ik drink graag een kop koffie met Marco. Het klopt dat ik een groot Feyenoord-volger ben, maar als we tegen elkaar spelen in de beker juich ik echt voor FC Dordrecht. En die sportieve samenwerking met Feyenoord kwam alleen maar een eind omdat we het anders financieel niet konden bolwerken. Marco heeft m'n nummer en ik hoop echt dat we op een normale manier een bak koffie kunnen doen. No problem at all." FC Dordrecht zal binnenkort met een andere eredivisieclub gaan samenwerken.

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73435 leden - Op dit moment zijn 750 mensen actief, waarvan 170 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved