Oud-Feyenoorder El Ahmadi zet FC Twente in de wacht

Oud-Feyenoorder El Ahmadi zet FC Twente in de wacht

Karim El Ahmadi is binnenkort transfervrij op te halen en heeft eerder aangegeven een terugkeer naar Nederland niet uit te sluiten. De 35-jarige middenvelder staat open voor een toekomst bij FC Twente en Feyenoord. De oud-Feyenoorder heeft een gesprek gehad met de Tukkers, maar wil pas in augustus een besluit nemen over zijn toekomst.

De technisch directeur van FC Twente, Jan Streuer, heeft aangegeven goede hoop te hebben op de komst van El Ahmadi. De middenvelder zelf overweegt alle opties. ''Ik heb een prima gesprek gehad met Jan Streuer en Paul van der Kraan. De plannen die ze hebben zagen er goed uit. Alleen heb ik ze wel verteld dat ik vooralsnog geen beslissing ga nemen en dat ze niet op me moeten gaan wachten. Als ze voor mijn plek een andere speler kunnen krijgen moeten ze dat doen.''

El Ahmadi gaat de training bij Al-Ittihad hervatten. ''We gaan nu de voorbereiding in en op 4 augustus wordt hier de competitie hervat. Die is op 4 september afgelopen en dan ben ik transfervrij. Halverwege augustus wil ik mijn beslissing nemen'', aldus de oud-Feyenoorder in gesprek met het Algemeen Dagblad. El Ahmadi heeft eerder aangegeven nog één seizoen actief te blijven als voetballer en wil zich daarna ontwikkelen als jeugdtrainer bij een profclub.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties