Verhuurde Liam Kelly maand langer bij Oxford United

zaterdag 27 juni 2020 12:50 49.825 keer bekeken 109 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De verhuurperiode van Liam Kelly aan Oxford United wordt met een maand verlengd tot 1 augustus. Hierdoor kan de 24-jarige middenvelder met de club deelnemen aan de play-offs van de Engelse League One voor promotie naar het Championship.

Voor Liam Kelly en Oxford United kwam de competitie in maart stil te liggen nadat ook in Engeland het coronavirus uitbrak. Nadat begin juni werd besloten de competitie niet meer uit te spelen, en de nummer één en twee Coventry City en Rotherham United te laten promoveren naar het Championship, volgen er volgende maand nog wel play-offs die uit moeten maken welke club er als derde promoveert. Naast Oxford United nemen Portmouth, Fleetwood Town en Wycombe Wanderers deel aan de playoffs.

Kelly kwam afgelopen zomer over van het Engelse Reading FC. Hij kwam bij Feyenoord tot dusver tot twee invalbeurten. Kelly heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2022.

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 1165 mensen actief, waarvan 289 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved