Aboutaleb: ''Dan kun je veel meer mensen binnenlaten''

donderdag 25 juni 2020 12:05 69.245 keer bekeken 319 reacties Pro Shots

Stadiondirecteur Jan van Merwijk gaat er alles aan doen om De Kuip gereed te maken voor het nieuwe seizoen. De overheid heeft gisteren bekend gemaakt dat supporters in september weer welkom zijn, maar wel onder strenge voorwaarden.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb laat in gesprek met RTV Rijnmond weten open te staan voor ideeën. "Het doet mij deugd om Van Merwijk zo enthousiast te zien. Ik denk dat de stadions vooral de ruimte moeten krijgen om het zo goed mogelijk te organiseren."

Het idee is nu om gezinnen en huishoudens voorrang te geven om zo meer supporters tevreden te maken. ''Dat is op zichzelf natuurlijk een heel goed idee. Dan kun je veel meer mensen binnenlaten. Maar het stavak wordt bijvoorbeeld moeilijk. We hebben nog wel een aanhang van Feyenoord die graag achter het doel staat, maar ik begin niet met de melding dat ik het ga verbieden.''

Nu is de vraag of er ook uitsupporters welkom zijn. "Het is niet mijn intentie om vooraf te zeggen dat er geen uitsupporters mogen komen. Het is te snel om het nu te concluderen. We moeten de komende weken met elkaar in overleg. Uitsupporters zijn wat mij betreft welkom. Dat is toch het leukst."

Gerelateerd nieuws
319 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74801 leden - Op dit moment zijn 1084 mensen actief, waarvan 247 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved