''Maar wat ik nu weet, is dat Senesi zelf wil blijven''

''Maar wat ik nu weet, is dat Senesi zelf wil blijven''

Marcos Senesi is niet van plan om Feyenoord na één seizoen alweer te verlaten. De 23-jarige verdediger maakt een goede ontwikkeling door en dat is ook in het buitenland opgevallen. De Argentijn is bekend met de interesse van diverse clubs maar wil het liefst in De Kuip actief blijven.

''Senesi heeft het fantastisch naar zijn zin bij Feyenoord'', vertelt zaakwaarnemer Henk Timmer. ''Hij behoort bij Feyenoord met Orkun Kökcü tot de jonge jongens die veel waarde vertegenwoordigen. Je weet nooit of Feyenoord een niet te weigeren bod krijgt, wanneer de grote competities zijn afgelopen en die clubs zich gaan roeren op de markt. Maar wat ik nu weet, is dat hij zelf wil blijven.''

''Hij heeft uiteindelijk een goed half seizoen gehad. Ik heb die jongen zo vaak zien spelen en hem altijd gezegd dat we weten dat hij goed is en het wel goed zou komen. Maar Argentijnen zijn ook wel wat gewend in eigen land en niet zo snel onder de indruk'', aldus Timmer in gesprek met De Telegraaf.

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties